Suzuki Moto – Street

Roadstere Suzuki Moto la Timisoara, prin PROMOTOR

GSX-S1000 ABS, GSX-S1000, GSX-S750, GSX-S125, SV650, SV650X, GSX250R

Solicita un Test Drive

O motocicletă creată pentru senzatii

Folosind genele supersportivelor, Suzuki a creat cel multiple roadstere sportive. Modelele au mostenit din platformele si dotarile supersportivelor, dar pastreaza sentimentul de libertate si dinamicitate pe drum. 

GSX-S1000F ABS – Personalitate dublă

Sub carenele suple se ascund elementele constructive si propulsorul modelului GSX-R1000. Un pachet complet pentru parcurgerea distanțelor lungi fără a duce lipsă de performanța oferită de o supersportivă. 

GSX-S750 ABS – Apex Predator

Motorizat de un propulsor supersport legendar, înarmat cu cele mai moderne tehnologii, setat să domine străzile.

GSX-S125 ABS – revoluție în clasa mică

Fiecare GSX-R trebuie să fie cel mai ușor și cel mai performant exponent al propriei categorii, unul care oferă un pachet imbatabil. Iar acum aceste cunoștințe sunt folosite într-o evoluție street, prin modelul GSX-S125.

SV650 ABS – Simplu și Versatil

SV 650 a devenit o motocicletă universală, potrivită pentru naveta zilnică care se descurca de minune în mâinile cunoscătorilor și pe circuite.

GSX250R ABS Atlet urban

Linii curate, suple, te invită să urci în șa și să pornești într-o călătorie în viitor. Stilul sportiv demn de moștenirea supersportivelor Suzuki cucerește de la prima apariție.

 

DESCOPERĂ TEHNOLOGIILE SUZUKI MOTO

STREET

Citeste mai multe despre specificatii, despre dotarile tehnice, de siguranta si de securitate. Exploreaza brosura pentru a descoperi performantele care te vor convinge!