Suzuki Scooter

Dinamic, Mobil, Rapid! Suzuki Moto Scooter la Timisoara, prin PROMOTOR

Burgman 650/Z ABS,
Burgman 400 ABS, Burgman 200 ABS, Burgman 125 ABS, Address 110

Solicita un Test Drive

Burgman 650/Z ABS IT RULES!

Scuterul luxos apreciat pe întregul mapamond pentru confortul şi dotările oferite încă de la lansarea din 2002 dispune de acum de carene noi, cu linii caracteristice, designul impresionând prin prospeţime.

Burgman 400 ABS Idealul căii de mijloc

Echiparea completă, suspensiile confortabile, spaţiile ample de depozitare şi rafinatul motor single alimentat prin injecţie acoperă toate cerinţele mobilităţii cotidiene, în oraş sau pe traseele interurbane.

Burgman 200 ABS Trendul mobilităţii cu stil

Eficientul motor monocilindric de 200 cmc alimentat prin sistem de injecţie nu se teme însă nici de traseele mai lungi, pe care pot fi apreciate comoditatea suspensiilor şi excelenta protecţie la curenţii de aer.

Burgman 125 ABS Doctorul ambuteiajelor

Cu BURGMAN 125, deplasările prin aglomeraţia oraşelor devine o joacă, iar drumurile dintre centrele urbane – o plăcere.Ergonomia comenzilor şi confortul suspensiilor completează tabloul acestui scuter polivalent.

Address 110 Allrounder polivalent

Mai mult decât un simplu vehicul pentru navetă, agilitatea, eleganța și utilitatea lui acompaniază perfect stilul tău de viață. Accelerații puternice, consum redus, 20,6 litrii de volum pentru bagaje.

 

DESCOPERĂ TEHNOLOGIILE SUZUKI MOTO

SCOOTER

Citeste mai multe despre specificatii, despre dotarile tehnice, de siguranta si de securitate. Exploreaza brosura pentru a descoperi performantele care te vor convinge!