Suzuki Enduro/Cross

Suzuki Moto Enduro/Cross la Timisoara, prin PROMOTOR

RM-Z 450, RM-Z 250, DRZ 125, RM85, DRZ70

Solicita un Test Drive

RM-Z 450 – O legendă a curselor, actualizată

Fenomenalul motor de 449 cmc al lui RM-Z450E, alimentat prin injecţie şi îndelung probat în numeroase competiţii, este unul din cele capabile agregate ale clasei MX. Tracţiunea sa remarcabilă asigură, în combinaţie cu agilitatea unui sistem de rulare ultrauşor, performanţe uluitoare pe circuitele de motocros.

RM-Z 250 – Combinaţia câştigătoare

Tehnica direct inspirată din cea a motocicletelor de competiţie este un argument imbatabil al acestui croser performant. Sistemul de rulare extrem de agil și suplu al lui RM-Z250E completează imaginea unui croser de excepţie.

DRZ 125 – Duo minion cu calităţi majore

Suzuki DR-Z125/L este un cuplu de motociclete off-road de mică cilindree cu motor în 4 timpi. Moştenitoare ale unor gene aparţinând modelelor din seria de crosere RM-Z, ambele versiuni au un design agresiv, inspirat din cel al motocicletelor de competiţie.

RM85 – Cariera de pilot începe aici!

Redutabilul cuplu de crosere sportive pentru debutanţi format din RM 85 (cu jante în de 17/14 ţoli faţă/spate), respectiv RM85/L (cu jante de 19/16 ţoli faţă/spate) este propulsat de un modern şi puternic motor de 84,7 cmc în 2 timpi, răcit cu lichid şi are un sistem de rulare cu suspensii complet reglabile.

DRZ70 – Primii paşi spre măiestrie

Motor monocilindric în 4 timpi de 67 cmc plin de cuplu, cu starter electric. Design incitant, în stil racing. O alegere perfectă pentru copiii care învaţă principiile conducerii off-road.

 

DESCOPERĂ TEHNOLOGIILE SUZUKI MOTO

SCOOTER

Citeste mai multe despre specificatii, despre dotarile tehnice, de siguranta si de securitate. Exploreaza brosura pentru a descoperi performantele care te vor convinge!